Design:
Tworzenie stron WWW

Garnki Zepter

Olej z mrkvových tkanív

Olej z mrkvových tkanív
Kód produktu: 3-4
Vernostné body: 0
Dostupnosť: 21
Cena: 2.99€
Bez DPH: 2.99€

Dostupné možnosti


* Výber:

Olej z mrkvových tkanív, INCI: Daucus Carota

Olej z mrkvových tkanív - tento sýty oranžový olej je vlastne extraktom  mrkvových pigmentov    z  tkanív mrkvy. V závislosti od množstva pridá mydlu jasnú slnečnú žltú farbu. Bohatý na beta karotén, vitamíny A, B, C, D a E.  Možnosť použitia v mydlách, balzamoch na pery, telových mliekach i maslách, krémoch. Je vynikajúci v opaľovacích krémoch a krémoch pre zrelú pleť vďaka kombinácii vitamínov a beta-karoténu. Nosičom tohto oleja je slnečnicový olej. Pri práci s olejom si treba dávať pozor nakoľko pri kontakte s pokožkou alebo oblečením ich zafarbí.

 

 

Napísať recenziu

Vaše meno:


Vaša recenzia: Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé            Dobré

Opište kód z obrázku:



Beží na OpenCart • Slovenský preklad z OpenCart.sk MURUMURU.SK © 2018